Social

#restrictii Bucuresti #Centrul de transfuzii #Centrul Vechi al Capitalei

Adio, distractie in centrul Capitalei! Uite ce a interzis de acum primarul Oprescu!

Iesitul la terasa in centrul vechi al Bucurestiului nu va mai fi la fel de acum inainte. Primaria condusa de Sorin Oprescu a impus noi reguli de functionare a teraselor. Vor disparea televizoarele sau videoproiectoarele, plantele din plastic si mobilierul pliant.

Regulile sunt menite sa infrumuseteze aspectul centrului istoric al Capitalei, impanzit pe timp de vara de fel si fel de terase. Dintre toate regulile nou impuse, cea care le va provoca pierderi patronilor de localuri, dar ii va deranja in acelasi timp pe clientii obisnuiti sa petreaca aici ore bune, in special in weekenduri, este cea care interzice aparatura electronica de tip TV. Sa nu uitam ca, atunci cand sunt meciuri importante, spre exemplu, terasele care puneau la dispozitia clientilor plasme uriase erau rezervate chiar si cu zile bune inainte.

Mai mult, va fi interzisa organizarea de evenimente festive private de genul nunti sau botezuri la terasele din perimetrul istoric al Bucurestiului, iar muzica si spectacolele live organizate trebuie sa sa termine la ora 22.00.

De asemenea, tot aici va fi interzisa prepararea in aer liber a oricaror produse alimentare, cu exceptia standurilor amenajate cu ocazia unor evenimente de scurta durata culturale, scrie romaniatv.net.

Sursa foto: turneo.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea