Social

# racire vreme #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Adio, caldura! Temperaturile scad drastic in urmatoarele zile

Adio, vreme frumoasa! Meteorologii nu au deloc vesti bune pentru perioada ce urmeaza. Temperaturile vor scadea drastic si se anunta ploi in mai multe regiuni din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru zilele ce urmeaza. Un val de aer polar va traversa Romania si va aduce temperaturi scazute in special la munte si in nord-estul Romaniei. Si in celelalte regiuni vom simti o racire abrupta a vremii dupa zilele deosebit de calde.

 

Joi, valorile termice se mentine in limitele celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporat noros si vor fi semnalate averse insotite de descarcari electrice, ziua local la munte si izolat in restul teritoriului, iar noaptea, in extindere in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 7 grade in estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral.

De vineri, temperaturile incep sa scada treptat si ploile isi vor face aparitia in mai multe regiuni din tara. Vremea va fi instabila in regiunile intracarpatice si la munte, unde cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Pe arii restranse vor fi cantitati de apa insemnate si izolat conditii de grindina. In restul teritoriului vremea se va mentine calda, cu cer variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe alocuri, cu o probabilitate mai ridicata seara si noaptea.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar local si temporar si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 11 si 19 grade. Dimineata si noaptea pe spatii mici se va forma ceata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea