Social

#trenuri Metrorex #metrorex

Adio, aglomeratie la metrou! Ce masura va lua Metrorex

Metrorex suplimenteaza, de la 1 decembrie, trenurile aflate in circulatie la orele de varf, intre 07:00 si 09:00 si intre 17:00 si 19:00, cu cate doua trenuri pe magistralele 1 si 3 si cu un tren pe magistrala 2.

Conform deciziei Metrorex, pe magistrala 2 circula acum 22 de trenuri, cu unul mai mult, la un interval de 3 minute, maximul posibil, din punct de vedere tehnic, iar pe magistrala 1 circula 21 de trenuri, cu 2 trenuri mai mult, in timp ce pe magistrala 3 circula 15 trenuri, cu 2 mai mult. La orele de varf, atat pe magistrala 1 cat si pe magistrala 3 se circula la un interval de 3 minute intre Nicolae Grigorescu si Eroilor si de 6 minute pe restul distantei.

De la 1 decembrie vor intra in vigoare noi grafice de circulatie a trenurilor de metrou pe magistralele 1 si 3, pentru diminuarea intervalelor de circulatie, astfel: 2 minute intre Nicolae Grigorescu si Eroilor si 5 minute pe restul distantei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea