Social

#ion lucian a murit #actorul ion lucian #gripa porcina #ion lucian gripa porcina

Actorul Ion Lucian a murit de gripa porcina?

Cea mai recenta ipoteza in cazul mortii actorului Ion Lucian se refera la posibilitatea ca acesta sa fi murit din cauza gripei porcine, conform spuselor sotiei maestrului.

Paula Sorescu este de parere ca Ion Lucian a decedat deoarece a contractat virusul gripei porcine. "A murit de o boala stupida, a luat virusul cunoscut drept gripa porcina", a afirmat sotia actorului pentru Libertatea.

Diagnosticat cu bronhopneumonie si anemie, actorul Ion Lucian pare sa fi decedat, in cele din urma, din cauza infectiei cu virusul H1N1. "Diagnosticul mi-a fost confirmat si la spitalul Cantacuzino, si la spitalul Colentina. Medicii au facut tot ce au putut, dar nu au reusit sa distruga acest virus. La el antivirusul nu a avut efect, virusul si-a schimbat tulpina. Putea sa mai traiasca", a mai adaugat Paula Sorescu.

Actorul Ion Lucian, directorul Teatrului Excelsior, a incetat din viata sambata, 30 martie, la cateva zile de la internarea in Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Maestrul urmeaza sa fie inmormantat marti, 3 aprilie pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Sursa foto : dinromania.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea