Social

Acidul folic din paine, periculos pentru sanatate

Painea imbogatita cu acid folic consumata timp de 20 de ani poate sa duca la formarea tumorilor in organism. Datele sunt furnizate de un studiu recent al Institutului de Cercetare Alimentara din Marea Britanie, citat de publicatia „Daily Mail”. Potrivit rezultatelor cercetarii, acidul folic - cunoscut si ca vitamina B9 - care se introduce in faina este descompus in ficat, in timp ce acidul folic natural, gasit in vegetale, este descompus in stomac . „Ficatul suprasaturat va elibera vitamina B9 „nedigerata” in sange. O cantitate prea mare de acid folic in sange poate duce la aparitia cancerelor la stomac sau san”, sugereaza Sian Astley, conducatorul studiului. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum sa ai o viata sanatoasa .
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.