Social

# dieta usora #dieta #slabire #cura de slabire

Acesta este ingredientul-minune care te scapa rapid de kilogramele in plus!

Te chinuiesti de ani buni sa slabesti, insa nu reusesti sa dai jos kilogramele in plus cu nicio dieta? Ei bine, oamenii de stiinta au descoperit ca un singur ingredient poate face minuni pentru silueta ta. 

Potrivit unui studiu desfasurat pe durata unui an, persoanele care s-au concentrat exclusiv pe consumul a minimum 30 de grame de fibre pe ziau pierdut in greutate aproape la fel de mult ca persoanele care au urmat o dieta mai complicata. 

Un regim alimentar permisiv, cum ar fi concentrarea pe cresterea aportului de fibre, ar putea avea efecte mai bune decat o dieta mai restrictiva, precum cea care presupune reducerea aportului de grasimi saturate, potrivit cercetatorului sef Yunsheng Ma, de la University of Massachusetts Medical School din Worcester, Marea Britanie.

"Am ales fibrele dietetice pentru ca exercita beneficii clinice la nivelul mai multor componente ale sindromului metabolic, inclusiv circumferinta taliei, homeostazia lipidelor si a glucozei, controlul nivelului de insulina, pe langa greutatea corporala si reglarea anumitor markeri inflamatori", a declarat Yunsheng Ma, pentru Reuters Health.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea