Social

# pacienta decedata # accident tragic #ambulanta rasturnata #ambulanta

Accident tragic! O ambulanta care transporta o pacienta cu Covid la spital, s-a rasturnat. Pacienta a murit

Un accident tragic, soldat cu moartea unei paciente, a avut loc in Vrancea. O pacienta cu Covid-19 era transportata cu ambulanta de la Buzau la Bacau marti seara, cand ambulanta a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe E85.

“Prin apel 112, a fost sesizat faptul ca pe DN2-E85, la Marasesti, o ambulanta care transporta o pacienta s-a rasturnat pe partea carosabila. Ambulanta transfera pacienta de la Buzau la Bacau. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei si ranirea a doua persoane care faceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Vrancea, pacienta era infectata cu virusul SARS-CoV-2 si era transferata la Buhusi cu ambulanta, fiind intubata.

“Ambulanta transporta un pacient COVID-19 pozitiv, intubat, spre Buhusi. In urma accidentului, pacienta a murit, iar medicul de pe ambulanta a suferit un traumatism cervical si traumatism de membru inferior, fiind preluata si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani. Soferul si ambulantierul nu au suferit traume”, a declarat purtatorul de cuvant al SAJ Vrancea, Marinela Preda, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit primelor verificari ale politiei se pare ca soferul ambulantei a pierdut controlul directiei de mers si s-a rasturnat, dupa care a intrat in coliziune cu un cap de pod aflat pe sensul opus de mers.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-ambulanta-care-transporta-o-pacienta-cu-covid-s-a-rasturnat-in-vrancea-femeia-a-murit.html

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea