Social

# accident maramures #accident grav #maramures #accident

Accident grav in Maramures. 9 raniti, dintre care 3 copii!

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata in Maramures. Doua microbuze care transportau persoane s-au tamponat. Accidentul rutier s-a soldat cu ranirea a 9 persoane, dintre care 3 sunt copii. Doua dintre persoane se afla in stare grava.

 

Accidentul a avut loc intre localitatea Dej si Baia Mare. In cele doua microbuze se aflau 10 persoane, 9 au avut nevoie de ingrijiri medicale iar alte doua persoane au fost transportate in stare grava la spital. 

Trei dintre cei noua raniti sunt copii.

"A fost vorba de o coliziune intre doua autoturisme, in fiecare autoturism cate o persoana incarceracata. Toate victimele sunt constiente", a declarat purtatorul de cuvant ISDU Maramures, potrivit realitatea.net.

A fost activat planul rosu de interventie. La fata locului au intervenit 5 echipaje medicale, intre care si un echipaj SMURD, care au transportat victimele la spital pentru investigatii suplimentare.

Potrivit politistilor, in urma primelor modificari, se pare ca unul dintre soferii microbuzelor ar fi adormit la volan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea