Social

#plan rosu interventie #persoane spitalizate #accident bucuresti #aciident #bucuresti

Accident extrem de grav! Minim 17 persoane spitalizate! Plan rosu de interventie

Un accident extrem de grav a avut loc vineri dimineata! Doua autobuze care transportau muncitori de la Dacia, s-au ciocnit. La bordul acestora se aflau aproximativ 80 de persoane.

Accidentul a avut loc la Pitesti. In urma coliziunii cel putin 17 persoane sunt spitalizate. Dintre acestea, o persoana se afla incarcerata. Este vorba despre unul dintre soferi. Autoritatile au activat planul rosu de interventie.

Din primele date a reiesit ca autobuzele circulau în aceeasi directie, dinspre cartierul Trivale, iar unul dintre soferi nu a pastrat distanta în trafic si a lovit autobuzul din fata sa.

"Initial am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, una de transport victime multiple, noua ambulante de prim ajutor si trei ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Arges. Ulterior, s-a activat planul rosu care implica prezenta tuturor echipajelor disponibile la fata locului, astfel ca au venit si suplimentar echipaje. (...) Dupa investigatii suplimentare, medicii de la Spitalul Judetean Arges vor stabili cat de grav sunt ranite persoanele", a declarat, Madalina Epure, purtator de cuvant ISU Arges, pentru mediafax.ro.

Sursa foto: romaniatv.net  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea