Social

# acces agentii loto # agentii loto #certificat covid #loto

Accesul in agentiile LOTO, doar cu certificat covid. De cand intra in vigoare masura

Vesti proaste pentru jucatorii LOTO. In agentii se va putea intra doar pe baza de certificat verde, potrivit noilor reglementari. Astfel, in toate localitatile in care rata de incidenta va depasi 3 la mia de locuitori, se vor impune noi restrictii, iar in unele spatii inchise vor avea acces doar persoanele vaccinate, testate sau care au trecut prin boala.

 

In acest context, nu se mai poate intra in agentiile LOTO daca nu este prezentat un certificat de vaccinare sau un test negativ covid. Aceasta masura a intrat in vigoare chiar in acest weekend in mai multe orase din tara.

Vestea i-a luat prin surprindere pe multi jucatori, care nu se asteptau sa nu isi poata pune un bilet cu numere norocoase din pricina acestei restrictii.

Pe geamurile agentiilor Loto din Bucuresti au aparut deja mesajele prin care clientii sunt instiintati ca accesul in agentii se face doar in baza certificatului verde. In plus, angajatii agentiilor solicita nu doar certificatul digital, ci solicita si o carte de identitate.

FOTO:  stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea