Social

#michael jackson #moarte #deces #funeralii #inmormantare

Acasa.ro va invita sa-i aduceti un ultim omagiu lui Michael Jackson, in ziua inmormantarii sale!

Michael Jackson va fi inmormantat astazi, la ora locala 8:00, respectiv ora 18:00, ora Romaniei, la Los Angeles. Tot astazi se va desfasura si ceremonia memoriala publica la care sunt asteptati zeci de artisti, printre care Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher, care vor interpreta melodiile starului.

Trupul cantaretului va fi inmormantat in cadrul unei ceremonii private, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, noteaza Realitatea TV. Cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills se afla in apropierea studiourilor Disney, Universal si Warner si gazduieste mormintele mai multor legende ale cinematografiei, muzicii si politicii americane: Bette Davis , Stan Laurel, Buster Keaton , Dorothy Lamour, David Carradine , Andy Gibbs de la Bee Gees, cantaretul de jazz Ray Brown, dar si George Washington , Thomas Jefferson si Abraham Lincoln.

Mai apoi, zeci de celebritati precum Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher se vor strange pentru a canta cele mai iubite melodii ale lui Michael Jackson. Ceremonia se va incheia printr-un moment in care familia si prietenii lui Michael Jackson isi vor da mainile si vor canta melodia "Heal The World", interpretata de Michael in 1992.

La aceasta ceremonie vor participa si 11000 de fani care au fost alesi prin tragere la sorti, fiind retransmisa in direct pe un ecran gigant in sala vecina a Staples Center, in Nokia Theatre urmand sa se afle 6500 de persoane.


In ce priveste transmiterea ceremoniei in lume, aceasta se va putea face prin intermediul televiziunilor, care vor putea transmite in direct de la Staples Center, organizatorii stabilind ca semnalul video pentru transmiterea ceremoniei sa fie oferit gratuit tuturor televiziunilor care vor transmita evenimentul. In Romania, ceremonia va putea fi urmarita in direct la Realitatea TV si Antena 3.

In aceasta ultima zi a lui Michael Jackson pe pamant, intreg globul isi aminteste de artistul Michael. Si cum “The King of Pop” s-a aflat si in Romania in concert, in 1992, in singurul sau concert inregistrat pe DVD, si fanii romani isi vor aminti de el, astazi o data in plus.

Acasa.ro va invita sa-i aduceti un ultim omagiu lui Michael Jackson, in ziua inmormantarii sale! Daca peretii camerei voastre au fost pline de postere cu el, daca prima caseta originala a fost un album de-al lui Michael, daca l-ati vazut in concert sau aveti amintiri legate cu el, scrieti-ne. Va asteptam!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea