Social

#tigara electronica #concursuri acasa.ro #te20.ro

Acasa.ro si Te20.ro dau startul la concurs. Castiga un kit complet Tigara electronica eGo!

Ti-ai dori sa te poti lasa de fumat? Acum ai o sansa adevarata de a scapa de acest viciu! Acasa.ro, impreuna cu magazinul online Te20.ro, te invita sa participi la concursul care iti ofera posibilitatea de a castiga un kit complet Tigara electronica eGo produs de Sailebao!

Fumatorii impatimiti, dornici sa adopte un stil de viata sanatos, au sansa de a renunta la acest obicei nociv folosind tigari electronice. Acestea sunt dispozitive electronice de fumat, neinflamabile si fara substante toxice, care contin, in schimb, nicotina pentru a ajuta utilizatorii sa renunte la fumat treptat, fara efort.
 

Cum poti castiga un kit complet Tigara electronica eGo


Daca iti doresti sa fii fericitul castigator al unui kit complet Tigara electronica eGo produs de Sailebao, acceseaza pagina de concurs de pe site-ul Acasa.ro.

In continuare, nu va mai trebui decat sa postezi un comentariu la articolul de prezentare a concursului, in care sa raspunzi cat mai creativ la intrebarea "Ce produse din magazinul online te20.ro ai alege pentru tine sau pentru prieteni si de ce?". Acasa.ro si Te20.ro vor premia cel mai interesant si convingator raspuns oferit.

Concursul se desfasoara in perioada 13.04.2012 - 14.05.2012, castigatorul urmand sa fie anuntat la data de 15 mai 2012. Pentru ca premiul sa poata fi acordat, este important sa introduci o adresa de e-mail valida.
 

Despre Te20.ro


Te20.ro este un magazin online ce comercializeaza tigari electronice marca Sailebao, inventatorul tigarilor electronice DSE 901. Te20.ro ofera produse originale si o paleta larga de tipuri de tigari electronice, printre care se numara DSE 901, DSE 905, DSE 510, Joye eGO si E-lichid vegetal.

Te20.ro comercializeaza produse de calitate, la preturi adaptate oricarui tip de cumparator. Pe langa o gama variata de tigari electronice, magazinul ofera si cartuse si e-lichid pentru a satisface nevoile clientilor sai.
 

Despre Acasa Media


Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300.000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150.000 de abonati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea