Social

#reclame enervante #reclama site #publicitate

Acasa.ro a eliminat formatele publicitare intruzive

Utilizatorii site-ului www.acasa.ro se pot bucura de acum de o experienta a navigatului mult mai confortabila! Aliniindu-se tendintelor actuale subliniate in raportul “Standardele pentru reclame mai bune” (Better Ads Standards), Acasa.ro a eliminat o serie de reclame considerate de cititiori drept inoportune.

Un studiu de piata recent realizat de Coalitia pentru reclame mai bune, care numara peste 100 de membri dintre marile companii digitale, inclusiv Google si Facebook, a evidentiat faptul ca reclamele de tip interstitial, de tip pop-up, cele care redau in mod automat imagini video cu sunet si cele intermitente sunt deranjante si derutante pentru utilizatori.

In acest sens, de pe platforma www.acasa.ro au fost eliminate reclamele de tip interstitial pentru mobil – reclame care se intercaleaza intre pagina de pornire si pagina la care utilizatorul vrea sa ajunga – si reclamele de tip pop-up pentru desktop – bannere care se suprapun peste pagina pe care o urmareste un cititor.

Este vorba despre reclame pe care insusi Google le genereaza pe site-urile care inregistreaza un volum mare de utilizatori. Si chiar daca reclama este sufletul comertului, iar acest tip de publicitate digitala genereaza venituri dezvoltatorilor web, publisherii site-ului Acasa.ro sustin demersul Google si au decis sa utilizeze standardele Better Ads, astfel ca, pentru o mai buna experienta de navigare, acest tip de reclame vor disparea. Este o initiativa proprie care vine in sprijinul cititorilor si un prim pas spre transformarea publicitatii online intr-o experienta placuta.

Astfel, navigarea pe site-ul www.acasa.ro se va putea face de acum si fara utilizarea functiei AdBlock, care a devenit foarte populara in ultimii ani, tocmai din cauza publicitatii intruzive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea