Social

#tanar ucis #violente grecia

Acalmie in Grecia dupa inmormantarea adolescentului ucis

Atmosfera in Grecia era calma miercuri, la primele ore ale diminetii, dupa ce marti, inmormantarea tanarului ucis de un politist a generat noi ciocniri intre tineri si fortele de ordine, pentru a patra zi consecutiv.

In capitala s-au inregistrat incidente violente pana in jurul orei locale si a Romaniei 3.00, intre politie si circa 100 de tineri care au iesit din universitatile Politehnica si de Drept, pe care le ocupasera duminica, relateaza AFP.

Un turism au fost avariate in centrul capitalei elene. La Salonic, s-au inregistrat violente in cursul noptii de marti spre miercuri pana la ora 2.00, intre fortele de ordine si aproximativ 20 de tineri din Facultatea de Filosofie.

La Patras, in vestul Peloponezului, ciocnirile care au inceput in cursul serii au incetat spre miezul noptii. Incidente au avut loc in cursul noptii si la Larissa (centru), Kalamata (sud), unde o scoala a ars, la Ioannina (nord-vest) si pe insula Zante, au anuntat surse din politie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea