Social

Abramovici il vrea pe Gianfranco Zola

Patronul lui Chelsea , Roman Abramovici , i-a oferit atacantului italian Gianfranco Zola 50.000 de lire sterline pe saptamina timp de un an, in incercarea de a-l convinge sa revina la Chelsea.

"Zola va implini 38 de ani in luna iulie, dar miliardarul rus doreste foarte mult ca favoritul suporterilor sa revina la Chelsea. Astfel, el i-a oferit un contract pe un an, cu un salariu de 50.000 de lire sterline pe saptamina, mai mult decit primea in momentul in care a plecat de la Chelsea", scrie "The Sun".

Potrivit publicatiei citate, Abramovici i-a facut aceasta oferta pe 20 aprilie, dupa ce echipa londoneza, la care evolueaza si atacantul roman Adrian Mutu, a fost invinsa, cu 3-1, de AS Monaco, in Liga Campionilor.

"Zola a dorit sa asiste la acea partida si a avut o scurta intilnire cu Abramovici inainte de meci. Miliardarul rus a mai incercat sa-l convinga pe Zola sa revina la Chelsea ca membru al colectivului tehnic. Acum insa, el spera ca atacantul italian va dori sa joace din nou in fata suporterilor de pe Stamford Bridge, care l-au iubit foarte mult", scrie cotidianul englez.

Dupa sapte ani petrecuti la Chelsea, Gianfranco Zola a semnat, in iunie 2003, un contract pentru un an cu gruparea din Serie B Cagliari . Conducerea clubului italian i-a propus deja lui Zola un nou contract pentru trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea