Social

#suspendare servicii #servicii telefonie mobila #telefonie mobila

Abonamentul nelimitat i-a fost suspendat! Motivul incredibil! AUDIO

Abonamentul de telefonie mobila al unui roman a fost suspendat pe motiv ca ar fi vorbit prea mult. O inregistrare incredibila in care o operatoare a companiei Telekom ii explica pagubitului ca serviciile i-au fost supendate pe motiv ca ar fi vorbit mai mult de 24 de ore in 24 de ore, a fost postata pe youtube, si a devenit la scurt timp virala.

 

Cand abonatul cere explicatii cu privire la problema aparuta, operatoare ii da o explicatie halucinanta! "Ati vorbit mai mult de 24 de ore in mai putin de 24 de ore in reteaua Vodafone, ati adus prejudicii companiei, ati afectat serviciile companiei", a explicat operatoarea de la Telekom.

Abonatul a replicat: "Cum sa vorbesc 25 de ore sau mai mult din 24 pe abonament nelimitat de minute?", potrivit gandul.ro.

La scurt timp dupa incident, compania de telefonie a emis un comunicat prin care aduce clarificari in scandalul privind suspendarea serviciilor catre clientul sau.

"In urma inregistrarii in ultima perioada a unui trafic nefiresc de voce mobila, Telekom Romania a implementat o serie de masuri pentru a asigura accesul la servicii de telefonie mobila pentru toti clientii sai, la parametri optimi. Printre masurile implementate se numara identificarea si restrictionarea unui numar de cartele preplatite si abonamente de pe care s-a efectuat zilnic un trafic de voce mobila extrem de ridicat, in special prin folosirea functiilor de apel in asteptare si conferinta, care a indicat o utilizare artificiala a serviciilor de telefonie mobila.

Prin trafic nefiresc intelegem un trafic semnificativ mai mare, de pana la 80 de ori mai ridicat in unele cazuri, decat traficul mediu efectuat de clientii care beneficiaza de oferte similare. Astfel, in anumite situatii, traficul a depasit 24 de ore de convobiri efectuate intr-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul functiilor de apel in asteptare si conferinta", transmite telekom, potrivit evz.ro.

Sursa foto: dumblittleman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea