Social

Abonament pentru privatizari esuate

De la 1 iunie, abonamentul la gaze va fi eliminat, iar pretul gazului nu va creste pentru a-l compensa. Asa a zis Tariceanu. Populismul insa costa: Ruhrgas si Gaz de France ar putea renunta sa mai cumpere euro investite in Romania in baza unor calcule precise, care includ si veniturile din abonament, batut in cuie in momentul semnarii tranzactiei. Dupa ce au aflat de declaratia premierului, francezii s-au urcat in avion sa vina incoace. Nu inainte sa ne spuna ca vin intr-o tara instabila. O sa negociem in noile conditii, daca ei vor fi de acord, ne-au spus insa surse apropiate negocierilor de privatizare , care s-au declarat circumspecte asupra finalizarii celor doua privatizari. Nu stim daca se vor anula tranzactiile sau daca pretul va scadea. Vom discuta pe baza noilor conditii, au adaugat sursele noastre, care au mai precizat ca nimeni de la guvern nu a consultat negociatorii din Ministerul Economiei despre oportunitatea anularii abonamentului. Asta desi ultimii au semnat contractul de privatizare.

Privatizare care trebuie insa finalizata. Seres declarase acum doua zile ca trebuia sa se finalizeze vineri, dar cele doua firme au spus ca amina semnarea, dupa ce ne rezolvam problemele de tarifare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea