Social

#firme mutari #mutari #transport mobila

A sosit timpul sa te muti? SprintMove te ajuta!

Bineinteles ca in viata fiecaruia v-a sosi acel moment cand trebuie sa isi gaseasca un loc al lui fie el mai mare, intr-o zona mai linistita sau chiar peste hotare. Procesul de relocare este unul laborios, epuizant si de durata - SprintMove il va transforma intr-un proces scurt, sigur si lipsit de griji.

 

Fiind firma de mutari mobila profesionista, SprintMove dispune de personal calificat, tanar si cu experienta pentru a va ajuta pe dumneavoastra sa efectuati aceasta tranzitie intr-un timp cat mai scurt.

SprintMove executa servicii complete si in deplina siguranta de mutari mobila la nivel local in Bucuresti, cat si la nivel national in toata Romania. Deasemenea avest serviciu se extinde si peste granitele noastre, executand mutari internationale oriunde in Europa indiferent de volum sau complexitate.

Dupa ce am ridicat si totodata am rezolvat problema mutari mobilierului din locuinta, cum ramane cu obiectele unicat? O vaza de sute de ani lasata mostenire de catre bunica sau setul cu pahare de cristal primite cadou de aniversare?

Oare exista o firma de mutari ce imi poate garanta siguranta bunurilor, integritatea acestora pe timpul transportului? Ei!, aici revenim la cele spuse mai sus si anume "Servicii complete in deplina siguranta" - pe langa faptul ca bunurile unicat ale dumneavoastra vor fi impachetate de catre o echipa deosebit de competenta in materiale de protectie special concepute sa preia socurile tranzitorii, dumneavoastra in calitate de client beneficiati prin contract de o asigurare a bunurilor intre 15.000 si 100.000 de euro.

Si acum ridicam problema pentru cei sceptici dintre dumneavoastra, sau care chiar in trecut a-ti apelat la o firma de mutari care v-a promis "marea cu sarea" si dupa ce s-a terminat mutarea arata ca si cum ar fi trecut un uragan prin mijlocul livingului. Ei bine, acele sunt asa numite de noi cei din nisa - "firme fantoma", indivizi ce se bazeaza pe laude proprii bazate doar pe aerul provenit de la ei din gura.

Noi am pus intotdeauna accentul pe satisfactia deplina a clientului, intelegand inca de la inceput ca este un domeniu care se bazeaza in mare parte pe recomandari in viu grai. Cum putem verifica acest lucru?

Va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook : www.facebook.com/sprintmove unde ve-ti gasi atat recenzii de la clientii nostrii satisfacuti cat si poze efectuate la un procent mic din lucrarile executate de noi, pentru a vedea in avans procesul de impachetare, modalitatea de manupulare si conditiile de transport.

Acestea fiind spuse, de ce sa mai apelam la prientei sau familie cand exista SprintMove - Firma profesionista de mutari mobila national si international.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea