Social

#sotul reginei elisabeta #a murit printul Philip #Printul Philip #regina elisabeta

A murit printul Filip, sotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Printul Philip al Marii Britanii, sotul Reginei Elisabeta a II-a a murit vineri, la varsta de 99 de ani. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Palatul Buckingham.

 

Ducele de Edinburgh si-a petrecut ultimele zile din viata la castelul Windsor impreuna cu sotia sa, regina Elisabeta a II-a, dupa ce a stat mai mult timp internat in spital.

„Cu durere profunda, Majestatea Sa Regina a anuntat moartea iubitului ei sot, Alteta Sa Regala, Printul Philip, Duce de Edinburgh. Alteta Sa Regala a murit in pace in aceasta dimineata la Castelul Windsor”, este anuntul facut de Palatul Buckingham.

Philip, duce de Edinburgh, conte de Merioneth si baron de Greenwich, cunoscut si sub numele Philip Mountbatten, s-a nascut pe 10 iunie 1921 in Corfu, Grecia, si a detinut titlul de print al Greciei si Danemarcei. El este sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea