Social

#gard protectie Dambovita #accident Dambovita #isu

A murit inecata, dupa ce a plonjat cu masina in Dambovita. Nu existau garduri de protectie!

O tanara in varsta de 26 de ani a murit inecata, in aceasta dmineata, dupa ce a cazut cu masina in raul Dambovita.

Accidentul s-a produs in jurul orei 7.00, in zona Vitan din Bucuresti, pe drumul care duce spre localitatea Glina.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca medicii au incercat sa o resusciteze, insa nu au mai putut face nimic ca sa o salveze.

“Evenimentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112. Mai multe echipaje de scafandri si de la SMURD au ajuns la locul accidentului. O femeie de 26 de ani a ramas blocata in masina. Victima a fost gasita inconstienta. Medicii de la SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic.Scafandrii au verificat zona ca sa nu existe si alte persoane. Pana in acest moment nu au fost identificate alte victime”, a spus Daniel Vasile, de la ISU Bucuresti.

Politia a demarat o ancheta.

Nenorocirea s-a produs intr-o zona in care gardurile de protectie au fost furate. Cel mai probabil, autorii sunt hotii de fier vechi, dar Administratia Strazilor nu a facut nimic pentru a remedia situatia, scrie click.ro.

Un accident tragic s-a produs in 2011 in zona Podului Floreasca din Bucuresti, cauzat tot de lipsa gardurilor de protectie. Atunci, un sofer a cazut cu masina in lac si a murit prins inauntru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea