Social

#spital piatra neamt # pacienta coronavirus #deces #incendiu

A murit inca o pacienta transferata din spitalul groazei

 

Inca o pacienta care a scapat din incendiul din Spitalul Piatra Neamt a decedat. Pacienta fusese transferata la Spitalul Letcani.

Anuntul a fost facut chiar de seful Sectiei de terapie intensiva din cadrul Spitalului Mobil de la Letcani, Florin Rosu. Acesta a declarat ca pacienta in varsta de 68 de ani avea, pe langa infectia cu noul coronavirus si comorbiditati. Femeia mai respira doar cu ajutorul aparatelor.

Acesta este cel de-al doilea deces din randul celor sase persoane care au fost transferate in cursul serii de sambata la Spitalul Mobil Letcani dupa ce sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt a luat foc. In timpul incendiului de sambata seara si-au pierdut viata 10 pacienti internati in sectia ATI a spitalului.

Alte doua persoane (un medic si o asistenta) au fost raniti in timp ce incercau sa saleze bolnavii. Medicul a fost tranferat de urgenta intr-un spital din Belgia, in stare grava din cauza arsurilor suferite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea