Social

#Angela Kennecke #supradoza #droguri

A MURIT fiica unei cunoscute prezentatoare TV! Chiar ea a dat stirea

 

O cunoscuta prezentatoare TV a vorbit in direct despre moartea fiicei sale. Femeia a fost nevoita sa prezinte moartea fiicei ei chiar in buletinul de stiri.

Prezentatoarea TV a dat dovada de o tarie de caracter iesita din comun cand a vorbit despre tragedia prin care trecea, in timpul unei emisiuni difuzate in direct. Drama acestei prezentatoare TV a reusit sa impresioneze pana la lacrimi intreaga planeta. Angela Kennecke este o cunoscuta femeie de televiziune din Statele Unite ale Americii si a avut cea mai grea misiune din intreaga sa cariera. Ea a vorbit in direct despre decesul propriei sale fiice, conform b1.ro

Angela Kennecke a prezentat in direct, in cadrul buletinului de stiri, si decesul propriei sale fiice. Tanara a murit in urma unei supradoze de droguri. De-a lungul carierei sale, aceasta prezentatoare TV a realizat numeroase materiale despre consumul de droguri si efectele devastatoare ale acestuia.

Femeia de televiziune si-a dorit sa fie ea cea care prezinta stirea infioratoare.

„Pe data de 16 mai, fiica mea in varsta de 21 de ani, Emily, a murit de supradoza. Niciodata nu m-am gandit ca un membru al familiei mele va deveni parte din statisticile prezentate la stiri. Nimeni nu se gandeste la asa ceva”, a spus Angela Kennecke, in direct, potrivit b1.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea