Social

#tvr #reciclare #campanie media #tv #ecologie

A inceput "Miscarea de reciclare" la TVR3

Joi, 11 iunie , la ora 21.00, TVR 3 a dat startul "Miscarii de reciclare ", o campanie nationala avand ca scop constientizarea si informarea publicului cu privire la reciclarea ambalajelor si a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice.

Lansarea campaniei a avut loc la sediul Televiziunii Romane, printr-un eveniment la care au participat numeroase personalitati. Printre acestea, s-au aflat Alexandru Sassu, presedinte-director general al TVR, Nicolae Nemirschi, ministrul mediului, Mura Frinculescu, coordonator TVR 3, Ramona Badescu, Liana Stanciu, Mihai Georgescu (Bere Gratis), trupa Animal X, directori de asociatii de colectare si reciclare a deseurilor.  

Gazdele serii au fost Marius Dobrescu si Codruta Prunariu , de la TVR. Ei au intrat in direct cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Romane, cele care vor sustine si vor organiza, la randul lor, pentru TVR 3, programe dedicate campaniei. Atmosfera a fost intretinuta de membrii trupelor Directia 5, Sarmalele Reci si Timpuri Noi, care vor si transmite, de altfel, mesajul "Miscarii de Reciclare", pe parcursul derularii intregii campanii.

"Miscarea de Reciclare" presupune derularea de dezbateri publice, evenimente cu publicul si actiuni de informare directe si prin intermediul media. Programul, desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului, se va derula pana in luna septembrie si va include actiuni (printre care concerte pentru public si evenimente de strada) care se vor desfasura in 12 localitati din tara.

Primele orase unde va poposi caravana "Miscarea de Reciclare" sunt Galati si Iasi, pe 20, respectiv 27 iunie. Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca postul TVR 3 pentru a vedea programul actiunilor de reciclare, dar si rezultatele campaniei.  

Televiziunea Romana, care este si co-producator al programului, va gazdui o serie de dezbateri televizate dedicate reciclarii si protectiei mediului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea