Social

#subiecte limba si literatura romana #subiecte Evaluarea Nationala #Evaluarea Nationala 2017 #evaluarea nationala

A inceput Evaluarea Nationala 2017! Ce subiecte au avut de rezolvat elevii

Emotii mari pentru absolventii clasei a opta. Astazi, 19 iunie, a inceput Evaluarea Nationala. Prima proba de examen a fost cea de Limba si literatura romana.

Peste 144.000 de elevi au sustinut astazi examenul de Limba si Literatura Romana, ce are loc in peste 4000 de centre organizate de Ministerul Educatiei Nationale.

Absolventii de clasa a VIII-a au avut de analizat poezia "Ploaia" de Magda Isanos si o compunere libera despre o intamplare reala sau imaginara de la o competitie sportiva.

Marti, 21 iunie, se va sutine examenul la matematica, urmand ca in data de miercuri, 22 iunie, elevii sa sutina Limba si literatura materna - proba scrisa.

Afisarea rezultatelor se va face pe data de 26 iunie, pana la ora 16:00. Eventualele contestatii pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 30 iunie.

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat de duminica seara deschiderea unui numar de telefon gratuit la care pot fi anuntate disfunctionalitatile din timpul examenului. Acesta este 0800801100 si va fi disponibil zilnic, pe toata durata desfasurarii examenului, intre orele 8:00 -16:00 (luni-joi) si 8:00-14:00 (vineri), precizeaza Ministerul Educatiei.

Sursa foto: examenultau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea