Social

#evacuare fasia gaza #cetateni romani gaza

A inceput evacuarea romanilor din Fasia Gaza

O noua actiune de evacuare a cetatenilor straini din Fasia Gaza, printre care si 4 familii de romani, a inceput joi dimineata in jurul orelor 10.

Potrivit Realitatea TV, totul a fost organizat in mare secret de Comitetul International al Crucii Rosii, cel putin pana in momentul in care cei aproximativ 200 de cetateni straini au ajuns la cele 4 autocare cu care urmau sa ajunga la punctul de frontiera Erez.

Cei aproximativ 20 de romani au fost asteptati la Erez de cativa membri ai ambasadei si consulatului roman, urmand sa fie transportati apoi in Israel de unde vor ajunge in capitala Iordaniei, la Amman, si de acolo, cu un avion, se vor intoarce in tara sau se vor indrepta spre destinatia dorita.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, pana astazi, 8 ianuarie 2009, la ora 10,00, 69 cetateni romani (23 adulti si 46 minori ), la care se adauga 12 cetateni palestinieni, isi exprimasera dorinta de a fi sprijiniti de catre personalul Ambasadei Romaniei la Tel Aviv in vederea parasirii zonei de conflict.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea