Social

A fost inmormantat fotbalistul maghiar Miklos Feher

Cateva sute de persoane si-au luat ramas bun de la fostul international maghiar Miklos Feher, decedat in mod tragic duminica seara, la Lisabona, in timpul unui joc de fotbal. Fostul fotbalist a fost inmormantat miercuri dupa amiaza in orasul sau natal, Gyor .

Cateva sute de persoane, fosti colegi de echipa, conducatori ai sportului maghiar si suporteri au tinut sa il conduca, miercuri dupa amiaza, pe ultimul sau drum pe fostul international maghiar Miklos Feher, decedat in mod tragic la numai 24 de ani, in prelungirile meciului de campionat pe care echipa sa de club, Benfica Lisabona , l-a sustinut duminica seara, impotriva echipei Vitoria Guimaraes (1-0).

In fata indoliatei asistente, au rostit scurte cuvantari de adio Ferenc Gyurcsany , ministrul maghiar pentru tineret si sport, Imre Bozoky, presedintele Federatiei de Fotbal din Ungaria, Louis Felipe Vieira, presedintele clubului Benfica Lisabona, iar din partea colegilor de la echipa nationala a vorbit Florian Urban.

"Cu inima zdrobita de durere venit, pentru a-l conduce pe ultimul drum, impreuna cu cei care l-au iubit", a spus intre altele presedintele clubului lusitan.

Corpul neinsufletit a lui Miklos Feher a fost adus de la Lisabona, miercuri, la orele amiezii, la bordul avionului special al clubului Benfica. In avion se aflau circa 170 de persoane, jucatori, conducatori si suporteri ai clubului lusitan. Intreaga delegatie portugheza s-a imbarcat in autocare, indreptandu-se spre Gyor, pentru a lua parte la inmormantare .La ceremonia de inhumare nu au asistat decat membrii familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea