Social

# florarie online #flori #Floraria Online a Anului

A fost desemnata floraria online a anului

Floria.ro, lider pe piata de florarii online in Romania, a castigat aseara premiul “Floraria Online a Anului”, in cadrul Evenimentului Anului in e-Commerce, GPeC 2013.

In acest an, juriul GPeC a avut un set actualizat de criterii de jurizare, grupate in 14 categorii esentiale pentru functionarea si dezvoltarea optima a unui magazine online. Criteriile au inclus atat analiza elementelor specifice pentru prezenta online, precum acuratetea grafica, usurinta in navigare si comanda, SEO, cautare sau experienta vizitatorului, dar si indicatori importanti pentru profesionalismul in afacere, precum amabilitatea personalului de vanzari si suport, respectarea termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare sau interactiunea cu clientul.

Floria.ro se afla la cel de-al doilea premiu “Floraria Online a Anului”, in mai putin de patru ani de la infiintare, dupa cel castigat la editia GPeC din 2010.

“Premiul “Floraria Online a Anului” este pentru noi ceea ce Oscarul pentru Cel Mai Bun Film este pentru un studio de film. Este o recunoastere a muncii exceptionale a intregii echipe, transpusa intr-o productie memorabila, apreciata de critici si de public. Iar sa castigam acest premiu pentru a doua oara, in contextul unei concurente puternice, este… nepretuit!” declara Mugur Frunzetti, Fondator Floria.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea