Social

#miere #rani #miere bio Surgihoney #ulcere

A fost descoperit un tip de miere cu proprietati curative uimitoare

Un nou tip de miere bio, denumit Surgihoney, s-a dovedit a avea proprietati curative incredibile. Astfel, mierea produsa de un om de afaceri din Marea Britanie reuseste sa vindece ulcere si rani grave.

Mierea bio Surgihoney a fost testata deja timp de un an in spitalele din Hampshire, Marea Britanie, pe femei care tocmai au nascut, bebelusi, oameni in varsta si pe cei bolnavi de cancer.

In urma aplicarii acestui tip de miere bio, ranile, chiar si cele grave, cat si ulcerele s-au vindecat in doar cateva zile. Rezultate uimitoare au fost obtinute si in cazul bacteriei MRSA, extrem de rezistenta la antibiotice.

Surgihoney a fost folosita si pentru a trata ranile soldatilor intorsi din Afganistan, cat si pielea acneica.

Conform spuselor doctorului Matthew Dryden de la Fundatia Spitalelor Serviciului National de Sanatate (NHS) din Hampshire, acest tip de miere bio "va revolutiona ingrijirea ranilor la nivel mondial".

Surgihoney a fost creata de Ian Staples, un om de afaceri britanic, care a detinut in trecut lantul de accesorii auto Halfords. Mierea bio produsa de acesta a fost licentiata de autoritatile din Marea Britanie, insa pentru moment nu este comercializata.

Sursa foto: indiatimes.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea