Social

#salariu #aplicatia #aplicatie venit #venituri planeta

A fost creata aplicatia care iti spune daca esti bogat sau sarac

Veniturile celorlalte persoane reprezinta o curiozitate pentru toata lumea, iar goana dupa statutul de om bogat este visul oricarei persoane. Tot din aceasta curiozitate, site-ul www.globalrichlist.com a creat o aplicatie care te ajuta sa afli daca esti bogat sau sarac, raportandu-te la veniturile celorlati oameni ai planetei.

Pe site-ul www.globalrichlist.com, orice cetatean isi poate compara veniturile cu ceilalti oameni ai planetei. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti introduci venitul anual sau averea evaluata. Imediat ce ai introdus aceste date, aplicatia iti spune cum stai din punct de vedere financiar in comparatie cu ceilalti oameni din lume.

De exemplu, un simplu calcul facut pe aceasta aplicatie in care introduci un salariu mediu net pe economie, de 1.550 lei, lunar, aplicatia compara veniturile si iti arata ca te situezei intre 15,3% cei mai bogati oameni ai planetei.

Sursa foto: oneblog.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea