Social

# Klaus Iohannis evaziune # Klaus Iohannis meditatii #klaus iohannis

A facut sau nu Klaus Iohannis evaziune fiscala?

Averea lui Klaus Iohannis da batai de cap! Dupa ce deputatul ALDE Varujan Vosganian a anuntat ca a solicitat Ministerului de Finante si ANAF sa confirme daca seful statului a avut posibilitatea sa cumpere cele sase imobile din veniturile obtinute din meditatii, astazi ANAF anunta ca nu a declansat vreun control la Finantele din Sibiu pentru verificarea averii lui Iohannis.

Presedintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, a spus marti ca, la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov (pe raza careia se afla Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu), nu a avut loc niciun fel de control privind "averea" presedintelui Klaus Iohannis,

“Potrivit presedintelui ANAF, domnul Bogdan-Nicolae Stan, la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov (pe raza careia se afla Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu) nu a avut loc niciun fel de control pe aceasta tema”, precizeaza ANAF, marti dimineata, intr-un comunicat de presa referitor la “averea presedintelui Romaniei”.

Precizarile au loc dupa ce luni in spatiul public au aparut informatii ca ANAF a declansat un control la Directia Finantelor Publice Sibiu pentru a vedea daca presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au declarat la Fisc sume obtinute din meditatii pentru elevi in perioada 1990-2017, surse oficiale confirmand pentru News.ro existenta acestor verificari.

Ieri, “Administratia Prezidentiala a precizat ca presedintele Romaniei, dl. Klaus Iohannis, si-a platit întotdeauna taxele si impozitele la stat”, conform rasunsului solicitarii News.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea