Social

#Miss Columbia # Pia Alonzo Wurtzbach #Miss Filipine #Ariadna Gutierrez #gafa Miss Univers #miss univers

Miss Univers pentru 5 minute! Gafa de proportii VIDEO

Duminica seara, la Las Vegas a avut loc cea de-a 64 editie a concursului Miss Univers. Gala din acest an a fost memorabila si a facut inconjurul internetului!

In finala celor mai frumoase femei din lume s-au clasat aseara reprezentantele Statelor Unite, Columbiei şi a Filipinelor, care probabil l-au ametit cu frumusetea lor pe actorul, comediantul si animatorul Steve Harvey. Aceasta a facut o gafa de proportii in direct.

Dupa ce a anuntat ca Miss USA s-a clasat pe locul al treilea, Steve Harvey a declarat-o pe Miss Universe 2015 ca fiind reprezentanta Columbiei!

In timp ce “castigatoarea” Ariadna Gutierrez era incoronata, prezentatorul si-a dat seama de gafa facuta si a revenit: “Scuze, Columbia este pe locul al doilea... Miss Univers este Filipine!”.

Ambele reprezentante au fost surprinse. In timp ce Miss Columbia a parasit scena, fiind nevoita sa returneze coroana, Miss Filipine, Pia Alonzo Wurtzbach , actrita si model in varsta de 26 de ani, nascuta in Germania, parea extrem de uimita.

Sursa foto: vanguardia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea