Social

#femeie batrana #gripa spaniola #coronavirus #vindecare #cancer

A avut gripa spaniola, doua tipuri de cancer si coronavirus. S-a vindecat de toate si are 102

O batrana din SUA a fost supranumita “Supravietuitoarea” dupa ce, de-a lungul vietii a suferit de numeroase boli grave. Batrana in varsta de 102 ani, a supravietuit dupa ce a avut gripa spaniola, doua forme de cancer si coronavirus.

La 102 ani impliniti, o femeie din statul american New Hampshire, uimeste lumea medicala si nu numa. De-a lungul vietii, Mildred a invins gripa spaniola, doua forme de cancer si, acum, a invins si noul coronavirus.

Avea doar 10 luni cand a trecut prin pandemia de gripa spaniola. Pe atunci doctorii nu i-au dat nicio sansa, insa Mildred s-a incapatanat sa supravietuiasca. A avut apoi o viata normala. A devenit profesoara si si-a intemeiat propria familie.

Insa, la varsta de 60 de ani, Mildred a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare. Cancer la san. La 70 de ani a fost diagnosticata cu cancer la colon. Le-a supravietuit ambelor si a ajuns la venerabila varsta de 102 ani.

Acum, Mildred traieste intr-un azil. Temutul coronavirus nu a ocolit-o insa, dar spre surprinderea medicilor, Mildred s-a vindecat si de acest virus necrutator pentru persoanele in varsta.

Nici nu este de mirare ca si-a primit statutul de “Supravietuitoarea”.

Sursa foto: fox4kc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea