Social

A aparut un nou candidat la presedentia SUA

Un fost congresman republican din Georgia, actualmente membru in partidul Libertarian, si-a anuntat luni candidatura la presedentia SUA, promitand ca va reduce cheltuielile federale si va limita implicarea militara a Statelor Unite, peste hotare.

Bob Barr a parasit partidul republican in urma cu doi ani. El va fi cel mai probabil castigatorul cursei interne din cadrul Partidului Libertarian, pentru postura de candidat la presedentia SUA, care se va desfasura in cadrul unei conventii la Denver, luna aceasta.

„Guvernul a luat-o razna in domeniul fiscal” a declarat Barr la o conferinta de presa, adaugand ca in primul trimestru al acestui an, sectorul privat a pierdut milioane de locuri de munca, in timp ce guvernul federal „a angajat cu entuziasm”.

Barr l-a acuzat pe candidatul republican John McCain ca nu este un "conservator adevarat". El a denuntat, de asemenea, recentele declaratii ale lui Hillary Clinton, potrivit carora Statele Unite trebuie sa „distruga” Iranul daca Teheranul va ataca Israelul si si-a exprimat dorinta ca statul sa nu mai finanteze scolarizarea copiilor imigrantilor ilegal, fenomen pe care l-a catalogat drept „organizatia de binefacere numita SUA”.

Analistul republican, Christopher Baron a declarat ca este clar faptul ca o candidatura ca cea al ui Barr va influenta lupta pentru fotoliul de presedinte al SUA, dar ca nu se poate spune inca pe care candidat il va ajuta sau prejudicia aceasta.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea