Social

#pauza #gustari #loc de munca

92% dintre romani isi iau o pauza in timpul zilei. Care este activitatea lor preferata

Romanii s-au obisnuit sa aiba parte de o pauza pe timpul zilei in orele petrecute la locul de munca. Majoritatea prefera pauza din mijlocul zilei pe care si-o petrece pentru a manca, dar si pentru a se relaxa pe social media.

Concret, 92% dintre romani isi iau cel putin o pauza in timpul zilei, asa cum a reiesit in urma unui studiu realizat de catre Hochland. De fapt, media pauzelor pe zi, luate de catre romani, este de 3,2. Cum s-a ajuns la concluzia ca pauza preferata este cea de la pranz? In urma studiului amintit mai sus, 8 din 10 repondenti au spus ca iau o pauza in timpul pranzului.

Cum vor romanii sa fie gustarea de la pranz

In efectuarea studiului au fost luate mai multe criterii. Spre exemplu, cand au fost intrebati care este motivul pentru care simt nevoia unei pauze, 66,4% dintre repondenţi au spus ca oboseala devine evidenta si ca simt nevoia sa-si recapete energia. Poate surprinzator, doar 48,5 dintre cei chestionati au spus ca pauza si-o iau din nevoia de a manca ceva.

Marea majoritate a celor care au fost chestionati, adica 93,8%, a spus ca prefera sa ia o gustare in timpul micilor pauze dintr-o zi obişnuită, 50,5% dintre ei mentionand si dorinta de relaxare. In schimb, 43% dintre cei alesi pentru a participa la acest studiu au spus ca prefera sa petreaca o mare parte din timpul pauzelor pentru a se relaxa pe social media.

Care sunt principalele gustari alese de romani in pauzele zilei

Criteriile utilizate pentru romani atunci cand isi aleg o gustare in timpul zilei se impart in trei parti:

  • 65,5% au spus ca vor ca gustarea sa aiba gust bun
  • 46,7% au spus ca vor ca gustarea lor sa fie una satioasa
  • 39,6% au spus ca vor ca gustarea lor sa fie usor de transportat

Fructele (62,7%), produsele de patiserie (58,8%) si branzeturile (54,3%) sunt principalele gustari alese.

Chestionati ce-i determina sa consume branzeturi, 64,4% au spus ca acestea sunt sanatoase, 54,8% ca au un gust bun, 44,7% citand si faptul ca sunt consumatori fideli de branzeturi. Unul din 3 repondenţi au declarat ca prefera branzeturile pentru ca le ofere energie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea