Social

#administratie #obama #posturi #angajari #internet

8.000 de posturi vacante in viitoarea Administratie Obama

Candidatii care vor sa lucreze in viitoarea pot consulta o lista cu aproximativ 8.000 de posturi care vor deveni in curand vacante, insa cei care spera sa colaboreze cu presedintele ales trebuie sa isi dezvaluie trecutul in totalitate, relateaza AFP.

Printre posturile disponibile se numara cel de arhitect al Capitoliului, negociator special pentru industria textila pe langa presedinte, presedintele Comisiei pentru prietenia americano-japoneza si presedintele Comisiei pentru .

pentru inaltii responsabili variaza intre 114.468 si 221. 100 de dolari pe an. Cel mai prost platit post este cu jumatate de norma , in Comisia pentru cercetari arctice. Salariul este de 571 de dolari anual.

Potrivit biroului publicatiilor oficiale GPO (Government Printing Office), care a dat publicitatii miercuri lista cu posturi disponbile, avand 209 pagini, au fost vandute pana in prezent 150 de copii ale documentului, iar alte 200 au fost comandate pe internet miercuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea