Social

#jocuri pacanele #pacanele

7 jocuri de pacanele care vor fi pe gustul jucatorilor romani in anul 2022

Romanii sunt pasionati de sloturile online, iar cazinourile vin in intampinarea acestei cereri printr-o oferta bogata si variata. An de an, noi jocuri isi fac loc in topul popularitatii, alaturi de „clasice” care parca sunt de neclintit.

 

Daca ar fi sa facem o previziune vizavi de sloturile care vor fi pe gustul jucatorilor din tara noastra in 2022, le-am alege pe urmatoarele:

10001 Nights

Produs de Redtiger, slotul este inspirat din povestile nemuritoare arabe. Cu o rata de castig de 94,73% si o volatilitate medie spre ridicata, este un joc simplu, dedicat incepatorilor. Punctele forte sunt grafica reusita si functiile speciale: recompense aleatorii, rotiri gratuite, factori de multiplicare. Se numeste asa si pentru ca plata maxima este de 10.0001x monede. Lampa lui Aladin si amfora „infipta” in muntele de galbeni sunt printre cele mai valoroase simboluri.

100 Burning Hot

Este un slot „ca la aparate”, cu fructe si septari, produs de EGT. Septarul este simbolul „obisnuit” care plateste cel mai bine, cinci astfel de pictograme aducand in cont 3000 de monede. Cel mai asteptat este, insa, trifoiul cu patru foi, Wild-ul care ajuta la formarea combinatiilor castigatoare. Singurele simboluri care nu sunt substituite de Wild sunt dolarul si steluta purpurie (simboluri Scatter). Daca pe ecran se opresc cinci simboluri ale dolarului, castigi 10.000 de monede.

100 Cats

Daca iubesti pisicile si esti fan jocuri cu sloturi, atunci trebuie sa incerci 100 Cats. Volatilitatea este medie spre scazuta, deci te poti avea parte de multa distractie cu un buget mai mic. Ca mai toate jocurile produse de EGT, slotul beneficiaza de functia Gamble, prin care poti sa multiplici fiecare castig. Jocul contine un Wild Stivuit, care substituie celelalte simboluri, dar si plateste (1.000x monezi pentru 5 simboluri), plus Scatter-ul „Cats Family”, care declanseaza rotiri gratuite.

100 Joker Staxx

Este un joc cu o grafica simpla. Punctele de atractie sunt reprezentate de rata de castig destul de mare (96,48%) si de simbolul Joker-ului, care valoreaza de 70x miza daca apare de 5 ori, substituind celelalte simboluri pentru a forma alte combinatii castigatoare pe cele 100 de linii de plata. Cel mai valoros simbol este steluta aurie, Scatter-ul, care aduce pana la 280x miza, indiferent unde s-ar opri pe role. Cele mai profitabile fructe sunt pepenele si strugurele.

11 Champions

Este un joc foarte interesant, in care pornesti cu un fotbalist de pe linia de fund si avansezi spre poarta adversa in functie de rezultatele rotirilor. Deasupra rolelor apar diverse actiuni, cum ar fi „sut la poarta”, „dribling” si „pase”. O alta functie speciala este „Blazing Wild Streak”, care acorda o rotire gratuita si asociaza factori de multiplicare simbolului „Sut”. Pictograma cupei argintii este simbol Scatter. Trei astfel de simboluri declanseaza unul dintre cele patru jackpot-uri progresive, din partea stanga a ecranului.

15 Dragon Pearls

Aflat la loc de cinste in mitologia chineza, dragonul iti intra in casa prin intermediul ecranului calculatorului si telefonului atunci cand joci „15 Dragon Pearls”. Cel mai valoros simbol din jocul de baza este un dragon de aur cu ochi rosii, cinci pictograme de acest fel aducand un castig de 30x miza. Simbol Scatter este un bol plin cu galbeni, care plateste 3x miza, dar genereaza si 8 rotiri gratuite. Nu putea sa lipseasca simbolul Wild, pentru mai multe combinatii castigatoare.

1 Can 2 Can

Un papagal foarte simpatic este imaginea slotului 1 Can 2 Can, care merita un premiu pentru grafica animata si pentru culorile vii care umplu ecranul. Florile, penele, fructele exotice si animalele specifice junglei iti dau o stare de buna dispozitie. In acelasi timp, castigi si bani. Wild-ul substituie toate simbolurile, mai putin Scatter-ul, platind pana la 1000 de monede. La randul sau, simbolul Scatter iti aduce pana la 50 de monede, plus 10 rotiri gratuite. Lenesul plateste pana la 500 de monede, iar cinci soparle iti rotunjesc bugetul cu 250 de monede. Bine-ai venit in jungla!

FOTO: pexels.com, frankcasino.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea