Social

#infectare familie # externare pacienti coronavirus # pacienti coronavirus #coronavirus

6 pacienti covid, externati la cerere, si-au infectat familiile

In Dambovita, 6 persoane infectate cu noul coronavirus au cerut sau au refuzat internarea. In consecinta, acestia au transmis virusul mai departe familiei ajungandu-se la sase focare familiale active cu un total de 26 de cazuri de coronavirus, potrivit DSP Dambovita.

 

“Judetul Dambovita se confrunta in ultimele doua saptamani cu o crestere a numarului de cazuri SARS-CoV-2 pozitive, pe fondul: relaxarii masurilor restrictive instituite in perioada starii de urgenta in diferite sectoare de activitate; existentei unui numar mare de focare de colectivitate; (...) deciziei personale a pacientilor internati de a se externa la cerere sau a persoanelor pozitive care refuza internarea si care raman in familie/comunitate, decizie care a generat pana acum un numar de sase focare de familie active, totalizand 26 cazuri pozitive”, precizeaza DSP Dambovita.

In ultimele 24 de ore, in judetul Dambivita au fost semnalate 30 de cazuri noi de coronavirus, ajungandu-se la un total de 965 de cazuri. De la inceputul pandemiei 35 de damboviteni au murit.  

Potrivit datelor DSP Dambovita, in judet, sunt in total 73 de persoane confirmate care refuza internarea si alte 38 de persoane confirmate externate la cerere, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea