Social

500 de peremişti, contra lui Vadim

Peremistii constanteni si din alte judete vor organiza sambata un protest la sediul central al partidului, pentru a cere "intronarea unei democratii reale in interiorul PRM si schimbarea mesajului politic al partidului, a modalitatilor de transmitere a acestuia si modernizarea PRM".

Cea mai mare nemultumire este legata de modul in care Corneliu Vadim Tudor ( foto ) conduce formatiunea politica. Potrivit liderului Grupului de Initiativa pentru Reformarea Partidului Romania Mare ( GIR -PRM) proaspat exclus din partid, Radu Comanici, un numar de 500 de membri PRM si simpatizanti din Constanta, Arges, Dolj si Vrancea sunt asteptati sa participe la aceasta actiune.

Organizatorii vor mai cere si "alegerea unei noi conduceri, care sa respecte statutul si care sa dea autoritate forurilor competente in luarea deciziilor politice, inclusiv in ceea ce priveste promovarea".

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea