Social

#accident londra #romani raniti #starea ranitilor #romani #mae

5 romani, raniti in accidentul rutier din Londra. Informatiile MAE

Cinci cetateni romani au fost raniti in accidentul rutier din Londra, ce a avut loc aseara. Ranitii au fost transportati la spital. Dintre acestia unul se afla in stare critica, trei in stare stabila, iar altul a fost deja externat, anunta MAE (Ministerul Afacerilor Externe).

"Conform ultimelor informatii oficiale obtinute de consulul Romaniei la Londra, care a luat legatura si s-a deplasat atat la spitale cat si politie, cinci cetateni romani au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti King’s College London si Royal London Hospital. Patru cetateni romani sunt internati, unul este in stare critica, trei sunt in stare stabila, iar al cincilea cetatean roman a fost externat, dupa acordarea de ingrijiri medicale", a precizat MAE, potrivit mediafax.ro.

MAE a anuntat ca ambasadorul Romaniei la Londra se va deplasa in cursul zilei de azi la cele doua spitale in care sunt internati romanii, pentru a-i vizita.

Incidentul a avur loc duminica la ora 8:20 (10:20 ora Romaniei). O masina a parasit carosabilul in apropierea statiei de autobuz Cartford si a lovit mai multe persoane ce se aflau in fata unei spalatorii de masini din Bellingham. Potrivit primelor informatii, ranitii sunt angajati romani ai spalatoriei auto.

Soferul a fost arestat la scurt timp dupa producerea incidentului. Autoritatile britanice continua cercetarile pentru a stabili circumstantele producerii incidentului, se mai precizeaza in comunicat.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea