Social

#5000 euro saptamana #mita #serviciul permise #bacau #politisti corupti

5.000 de euro pe saptamana, spaga de politist

Fostul sef de la Permise Bacau primea spagile prin intermediul subordonatilor sai, cu care se intalnea doar dupa ce se asigura ca acestia nu sunt urmariti.

Comisarul-sef , fostul sef al Serviciului Permise Bacau, nu incasa niciodata o "mita" mai mica de 5000 de euro pe saptamana. Asa sustin anchetatorii anticoruptie care l-au supravegheat pas cu pas pe Ardeleanu timp de un an, informeaza cotidianul de succes. "Intotdeauna « colecta » ii era adusa de oamenii sai de incredere. (...) Avea un sistem foarte bine pus la punct, perfectionat in timp. Practic, inainte de intalnire isi plimba subordonatul prin tot orasul, schimband destinatia la un interval de cateva minute. Pentru asta folosea opt telefoane mobile si cartele noi pe care le schimba dupa fiecare convorbire purtata cu cel care-i livra banii", au precizat surse judiciare, citate de Evenimentul Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea