Social

#coronavirus #echipamente medicale #romania

45 de tone de echipament medical pentru lupta impotriva coronavirusului au ajuns pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca in Romania au ajuns 45 de tone de echipament medical pentru lupta impotriva coronavirusului, in aceasta dimineata. Echipamentul a venit de la Seul cu o aeronava NATO.

Echipamentele (care constau in 100.000 de combinezoane de protectie) au fost cumparate de statul roman prin Oficiul National de Achizitii Centralizate, in cadrul eforturilor de combatere a efectelor epidemiei de COVID-19 in Romania.

Ministerul Apararii Nationale a cerut Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea