Social

44 de ani puscarie pentru Camatari

Instanta Tribunalului Bucuresti i-a condamnat, ieri, pe fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti in lumea interlopa ca Nutu si Sile Camataru , in dosarele in care acestia au fost cercetati impreuna cu mai multi membri ai clanului lor, pentru infractiuni de crima organizata si proxenetism.
Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe Sile Camataru pentru proxenetism, lipsire de libertate, camatarie, recuperari de bani si cereri de taxe de protectie, trafic de persoane "> trafic de persoane ">trafic de persoane , santaj sau complicitate la aceasta infractiune.
Pentru aceste fapte, Sile Camataru va avea de ispasit 15 ani de inchisoare, in timp ce fratele lui, Nutu, a fost condamnat la noua ani de detentie. Tot ieri, instanta i-a condamnat si pe ceilalti trei membri ai familiei. Sora Camatarilor, Angela Stoica, a primit 12 ani de detentie, iar fratele, Constantin Stoica 3 ani. Mama acestora, Smaranda Stoica zisa Mimi Camatareasa, a fost condamnata la 5 ani de detentie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea