Social

341 de alesi locali au migrat spre alte partide

Prefectul judetului Suceava , Alexandru Baisanu, a anuntat ca potrivit unui bilant provizoriu, 17 primari suceveni se afla sub incidenta prevederilor legii care sanctioneaza migratia politica, in conditiile in care vor candida pentru un nou mandat din partea altor partide decat cele din partea carora au fost alesi. Baisanu a spus ca la acestia se mai adauga alti 30 de viceprimari, 293 de consilieri locali si un consilier judetean.

Prefectul de Suceava a explicat ca numarul celor aflati sub incidenta legii de sanctioare a migratiei politice ar putea sa creasca, in conditiile in care secretarii localitatilor Brosteni, Salcea si Ulma nu au nominalizat alesii locali care si-au schimbat partidele. De asemenea, secretarii primariilor din Moara si Zvoristea nu au raspuns solicitarii Prefecturii de a transmite informatiile cu privire la existenta cazurilor in care alesii locali au trecut la alte formatiuni politice.  

Alexandru Baisanu a mai aratat ca doar in 14 localitati din judetul Suceava nu exista cazuri in care actualii alesi locali sa candideze din partea altor partide fata de cele pe listele carora au fost alesi.

Este vorba despre comunele Boroaia Dolhesti, Dumbraveni, Galanesti, Horodnic de Sus, Malini , Ostra, Panaci, Poieni Solca, Pojorata, Preutesti, Sadova, Siminicea, Vulturesti, unde actualii alesi locali, primari sau consilieri locali, care candideaza pentru un nou mandat, nu au „dezertat” din partidele in care se aflau. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea