Social

#ap[a calda #fara #cartiere #radet

3 cartiere bucurestene, fara apa calda

Din cauza unei avarii, cartierele Drumul Taberei , Militari si Crangasi din sectorul 6 al Capitalei au ramas fara caldura si apa calda marti seara, in jurul orei 21,30.

Punctele termice dintre blocuri si RADET-ul au fost sufocate de apelurile telefonice ale bucurestenilor din cele trei mari cartiere ale Capitalei, care reclamau lipsa apei calde si mai ales a caldurii din apartamente.

Dupa cum s-a aflat intr-un tarziu este vorba de o avarie foarte importanta, locul producerii ei neputand fi detectat repede, ceea ce a facut ca livrarea energiei termice sa nu poata fi reluata.

Contactat telefonic, Alexandru Constantin de la Dispeceratul Central RADET a precizat pentru AGERPRES ca, la miezul noptii, a fost identificat si izolat locul avariei in zona Apusului din Militari si ca, ulterior, s-au inceput probele la CET Vest pentru a relua livrarea energiei termice si apei calde in celelalte cartiere ale sectorului 6. Potrivit oficialului de la RADET, acest lucru ar urma sa devina efectiv in jurul orei 3,00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea