Social

#eroi revolutie #comemorare eroi revolutie #trafic restrictionat #comemorare #revolutie #capitala

26 de ani de la Revolutie. Trafic restrictionat in Bucuresti

Se implinesc 26 de ani de la Revolutia din 1989. Cu aceasta ocazie, in Bucuresti, vor avea loc mai multe evenimente de comemorare a eroilor Revolutiei, motiv pentru care traficul va fi restrictionat.

Laura Snae, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Bucuresti, a precizat ca traficul va fi restrictionat atat astazi cat si maine, 22 decembrie, in mai multe zone din Capitala dupa cum urmeaza:

Astazi, intre orele 11:30 si 14:30, circulatia va fi blocata pe bulevardul Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si strada Batistei, pe sensul de mers catre Piata Romana si pe banda a patra a sensului de mers inspre Piata Universitatii, intre strada Batistei si Piata Universitatii, dar si pe banda intai de circulatie, intre Batistei si strada Dem I. Dobrescu, pe sensul catre Piata Romana, potrivit digi24.ro.

Si in Piata Romana va fi restrictionat traficul rutier, intre orele 13:15 si 13:45, cu intermitente.

"Intre 16.00 si 16.15, in Piata Universitatii, la crucea de piatra din scuarul de pe bulevardul Nicolae Balcescu se va desfasura o ceremonie de depunere de coroane si jerbe de flori, urmata de activitati de omagiere si proiectarea unor imagini de la evenimentele din decembrie 1989, in zona Fantanii de la Arhitectura", a declarat inspectorul Laura Snae, pentru digi24.ro.

Maine, 22 decembrie, circulatia va fi restrictionata intre 7:30 si 10:00, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si Biserica Kretzulescu, pe banda de langa pista pentru biciclisti.

Tot maine, intre 9:30 si 11:00, ciurculatia va fi restrictionata pe strada General Berthelot, iar intre 10:30 si 12:00, pe Calea Dorobantilor, pe banda intai de mers, intre Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.

Sursa foto: aflasitu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea