Social

24.000 de romani au petrecut minivacanta la mare

Anul acesta s-au distrat pe litoralul romanesc de Paste 5000 de romani , iar de 1 mai 19000 de romani.

Litoralul romanesc atrage din ce in ce mai multi turisti . Potrivit datelor furnizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, anul acesta si-au petrecut vacanta de Paste si cea de 1 Mai pe litoralul romanesc 24 de mii de turisti, adica de doua ori mai mult fata de anul trecut.

Anul acesta s-au distrat pe litoralul romanesc de Paste 5 mii de romani, iar de 1 mai 19 mii de romani. Asta, in timp ce anul trecut numarul turistilor care au ales litoralul de 1 mai nu a depasit 11 mii. Anul acesta, 10 mii de turisti au ales Mamaia - poate si pentru ca acolo au fost cele mai multe hoteluri deschise.

Dar nici Saturn, Mangalia si Vama Veche n-au dus lipsa de turisti. Alti aproape 70 de mii de romani si-au petrecut vacantele la munte. Dintre acestia 20 de mii au ales pensiunile agroturistice si 10 mii statiunile balneolimaterice.

30 de mii de romani au plecat peste granita. Pe primul loc in topul destinatiilor alese de romani se afla Grecia, unde si-au petrecut minivacanta aproape 4 mii de turisti. Urmeaza Bulgaria, Turcia, Tunisia, Israel, Egipt si Spania.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea