Social

#sfarsitul omenirii #sfarsitul lumii #rai #apocalipsa #iisus #omenire

2017, ultimul an al omenirii! Apocalipsa este aproape!

Sfarsitul lumii este tot mai aproape, sustin oamenii de stiinta. Noi teorii au iesit insa la iveala si sustin faptul ca omenirea va disparea in scurt timp, cel mai probabil pana la finalul anului 2017.

O noua teorie a conspiratiei sustine ca Iisus se va intoarce pe Pamant, ghidandu-si supusii catre Rai si lasand planeta sterila pentru 1.000 de ani.

O programatoare crestina, Nora Roth, a realizat calcule complexe care sugereaza ca apocalipsa este tot mai aproape si se va produce pana la finalul anului 2017. "La sfarsitul lui 2017 cei 6.000 de ani de pacate de pe Pamant se vor termina, iar izbavirea vesnica isi va face loc. Iisus va veni din nou pentru a-si lua oamenii in Rai'', afirma aceasta. Afirmatiile au aparut pe site-ul MarkBeast intr-o postare numita "2017, momentul sfarsitului''.

Calculele realizate de Ruth se bazeaza pe un fragment din cartea biblica a lui Daniel care spune povestea evreilor fortati sa se mute in Babilon. In poveste, Gabriel spune ca saptezeci de septari sunt necesari pentru a se termina pacatele''. Roth considera ca "septarii'' reprezinta un ciclu, adica o unitate temporala. in Biblie este afirmat faptul ca Dumnezeu a creat lumea in sase zile, iar in a saptea s-a odihnit. Pe scala larga, Roth spune ca Dumnezeu "le-a spus copiilor din Israel sa planteze si sa ingrijeasca pamantul timp de sase ani, iar in al saptelea sa-l lase sa se odihneasca'', scrie realitatea.net.

Sursa foto: ganduridinierusalim.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.