Social

# dragoste relatii #dating online #sentimente.ro #matrimoniale

2016 le va aduce romanilor... dragoste. Ce isi mai doresc cei singuri

Craciunul si noaptea dintre ani au insemnat pentru multi romani inca niste sarbatori fara cineva drag alaturi. Indiferent de motiv, acestia si-au pus ca dorinta pentru 2016 sa isi gaseasca cat mai repede un partener. Cum vor face acest lucru? Alegand una dintre cele mai eficiente metode: datingul online.

Dragostea, mai exact obţinerea acesteia, este un obiectiv important pentru cei singuri în 2016. O dovedeşte seriozitatea cu care au abordat această problemă chiar din primele zile ale anului. Astfel, imediat după Crăciun şi mai ales după ce am trecut în noul an, mii de români au început să-şi caute perechea astfel încât următorile sărbători să nu-i mai găsească singuri.

“Traficul şi numărul de conturi noi creşte în perioada decembrie-ianuarie cu 45-55% faţă de lunile precedente. Bărbaţi şi femei deopotrivă se înregistrează pe Sentimente.ro cu scopul declarat de a-şi găsi un partener pentru o relaţie serioasă sau chiar pentru căsătorie. Entuziasmul şi determinarea lor se pot observa şi din numărul crescut de mesaje trimise şi timpul petrecut online, pe site”, a explicat Flori Dragomir, co-fondator al celui mai mare site de dating din Romania - Sentimente.ro.

Cum au ajuns pe un site de dating aceşti oameni încă singuri? Simplu, mărturisesc chiar ei, într-un sondaj efectuat în primele zile ale anului. 33% din cei care au raspuns sondajului spun că sunt singuri deoarece pur si simplu nu au avut timp pentru a întâlni pe cineva, în timp ce aproape 31% au pus punct unei relaţii serioase de curând.

25% din bărbaţii singuri spun că dorinţa lor pentru 2016 este să se căsătorească. Femeile, in proportie covarsitoare (55%) isi doresc sa inceapa o relatie serioasa care sa se concretizeze ulterior intr-o casatorie. Totusi, indiferent de sex, pe primul loc în 2016 este intemeierea unei familii. Prin comparaţie, doar 4,8% ar dori să aibă o carieră care să le aducă mari satisfacţii financiare, iar 10% să aibă un statut care să impună respectul celorlalţi.

O explicaţie ar fi faptul că aceste persoane au o vârstă medie de 30-40 de ani, sunt persoane care au deja un statut social, o carieră, iar acum realizează că le lipseşte împlinirea pe plan personal. Pe unii tocmai cariera sau lipsa timpului i-a îndepărtat de fostul partener şi au ajuns la vârsta şi la momentul în viaţă când îşi doresc o familie mai mult decât orice altceva”, a mai precizat Flori Dragomir.

Dintre cei care au ales datingul online ca metoda de a cunoaste pe cineva, 44% spun că ar ieşi la o întâlnire cu cineva cunoscut prin intermediul site-ului Sentimente.ro în mai puţin de o săptămână de conversaţii la distanţă. Un procent semnificativ (33%) ar aştepta cel mult trei săptămâni înainte de a se întâlni cu cineva cunoscut online pe Sentimente.ro.

La sondajul Sentimente.ro, care a fost efectuat online în perioada 1-10 ianuarie, au răspuns 970 de persoane. Site-ul de dating online este numărul 1 în România, din punct de vedere al traficului. Numărul de conturi create în cei peste 14 ani de la înfiinţare este de peste 1,3 milioane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea