Social

#3d #otv #dan diaconescu

18 milioane de euro pentru OTV 3D

"Televiziunea Poporului" va fi primul post din Romania care va emite in noul sistem 3D. Stirista Pro TV Andreea Esca pierde astfel privilegiul de a fi prima vedeta autohtona care va fi receptionata in trei dimensiuni.

Din mai 2010, OTV promite sa intre 3D in casele romanilor, in urma unei investitii de 18 milioane de euro. "Scump", apreciaza Dan Diaconescu , dar merita, pentru ca primul invitat filmat 3D va fi insusi Traian Basescu.

"Preconizam ca pana la sfarsitul lunii mai a.c. (2 cel mai devreme, 30 cel mai tarziu), cand vom avea o extragere extraordinara la concursul pe care il organizam seara de seara, OTV sa inceapa emisia 3D si sa fie prima televiziune din Romania care adopta acest nou standard. Ne dorim ca panglica noilor studiouri OTV 3D sa fie taiata de presedintele Romaniei, Traian Basescu”, a declarat, in exclusivitate pentru "ring", Dan Diaconescu.

Rate la... 3D

Investitia patronului OTV pentru adoptarea 3D se ridica la circa 18 milioane de euro, suma care va fi achitata "in trepte".

Cu toate acestea, in Romania functioneaza putine televizoare compatibile cu noua tehnologie, ceea ce stie si Dan Diaconescu: "E o chestiune mai complicata, pentru ca nu stiu cati romani au in prezent un televizor capabil sa receptioneze transmisiile 3D, dar pana in luna mai vor fi mai multi. La inceput, vor fi transmisii 3D scurte, de aproximativ 60 de minute. Talk-show-ul va fi 3D, ca filme 3D deocamdata sunt destul de putine".

Si TVR se pregateste sa transmita 3D finala Campionatului Mondial de Fotbal 2010.

60 de minute este durata primelor transmisii 3D ale OTV

"3D vine de la Dan Diaconescu Direct, era culmea ca OTV sa nu fie prima televiziune 3D din Romania!", Dan Diaconescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea