Social

#comisie juridica senat #cumul functii senatori #mircea diaconu senator

17 senatori isi pot pastra functiile publice

Membrii Comisiei juridice a Senatului au avizat, marti, solicitarile a 17 senatori cu privire la cumulul de functii.

Comisia a stabilit ca liberalul Mircea Diaconu poate ramane director al Teatrului Nottara, informeaza Newsin.

De asemenea, senatorul PNL Liviu Campanu poate profesa ca medic, Dan Voiculescu (PSD+PC) isi poate continua activitatea ca profesor universitar la bucuresti , iar Dan Sova (PSD+PC), Ioan Mang (PSD+PC) si Serban Valeca (PSD+PC) ca profesori universitari .

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda si cel al PD-L, Florin-Mircea Andrei, pot profesa ca si avocati. In plus, o serie de senatori au cerut Comisiei sa le dea un aviz pentru cumulul cu functia de profesor. Juristii au stabilit ca nu exista incompatibilitati pentru ioan chelaru (PSD) - profesor la Universitatea Hyperion , Tudor Udristoiu (PD-L) - profesor universitar, sef de sectie la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Gheorghe David (PD-L) - profesor universitar la Facultatea de Agricultura Timisoara.

De asemenea, senatorul PNL Paul Ichim poate conduce o sectie a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Galati, iar liberalul Liviu Titus Pasca poate fi in continuare medic de familie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea